Saturday, October 10, 2009

HaRi INi HaRi SaBtU!!

Hari ini hari sabtu 10/10/09...takde mende yang besh pon...bagun pagi, men jap ngan mikhail.p2 aku pi pasar ngan atuk. tinggalkan atuk kat pasar p2 aku ke kedai perabot..huhuhu pagi2 pi kedai perabot. carik apa ye??? cuba teka??? eh bukan carik sofa baru ke...almari baru ke...aku carik rak tempat kain tu..ala yg murah2 sbb selama ni pakai lemari. baju2 harian pon letrak dlm almari bila hubby aku main tarik2 sume serabut. aku lak klu tk sempat nk susun main taruk jek sumbat2. penatlah bila hujung2 mgu kena bongkar balik p2 lipat dan susun balik lak...pastu masak kari ayam....sorylah tk sanp gambo pon...ayam goreng n kobis tumis....jenuh jugaklah ngemas umah...huhuhu...sok aku akan ke MID teluk teduri jumpa cik keruk..
opsss lupa lak arini dah basuh CD yg aku beli....ritu tgk jek....comei giler kaler biru kuat dan putih tau....belum test sbb insert tu tak kering betui...ujan...Rege CD ni selai RM28 wif 2 insert. tapi masa ni sue tu clearance. la ni dah nek rege balik. kalo ada sape jumpe lagik murah sila kasi tau aku yek...nak buat colection..banyak kebaikan CD ni tau...
Haaa hari ni jugak ada brg2 sampai...barang2 yg sama gak dlm blog tu tapi aku wat stoklah....pastu sambil tu aku selitkan gambo baju bakal baby obor...cute giler alahai..tgk real lg cute tau....Ok kat bawah ni sleepware brand ADAM KIDS...cute ada 3 kaler siap bib tu...


Nilak 5 set bodysuit brand CK (Calvin Klein) tau....tomei tomei tomei...kalau pakai ngan tights very2 cute mute....

2 comments:

sya said...

promotion cloth diapers...http://ummi-online.blogspot.com/

My LiTtLe MiKhAiL said...

wah...mari serbu...

Post a Comment

Love is...
© My LiTtLe MiKhAiL - Template by Blogger BABYKIDSLOVE - Font by Fontspace - Blogger Styles