Sunday, October 11, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest




Gambar di diambil pada malam raya entah keberapa Hari Raya Aidilfitri baru2 ini. Aksi yang mencuti hatiku ialah pabila my little Mikhail dah mls nak berjenjalan utk beraya. u oals tau sbb pe?sbb si kenit ni dh penat...yelah ntah bape hari bape mlm mama dia bwk dia beraya semata-mata nak mengutip duit raye tahun ni. so mlm ni actually kitaorg nk pi umah mak abah sbb ada sedara dtg. so mikhail ngamuk2 tanak beraya dah...huhuhu...lihatlah muke my little mikhail ngamuk..


Kenapa aku perlu menang di http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

1. sebabnye aku pengguna setia Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Walaupon aku baru beli 1 botol, dan telah mencuba kepada Mikhail, namun terbukti keberkesanannya. aku jugak berkongsi produk tersebut 1 family. abahku yang ashtma pon ada mengambil beberapa titik Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal apabila asthma nye menyerang...

2. produk Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal dah habis..oleh kerana kepingin sangat nk lagi...aku joinlah cpt2 contest ni....dapat saguhati pon takpe janji aku dapat Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. sbbnye pada aku produk ni wajib duduk dlm beg Mikhail dan dibawa kesana kemari...huhuhuhu....mintak2 akulah pemenangnye..

3. kebaikan Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. apa yang aku tau ianya dirumus dari herba alam semula jadi yang di jamin kesuciannaya. yang pasti ianya dapat melegakan segala panyakait yang berkaitan dgn sistem pernafasan seperti batuk, selsema, ashtma n etc. selain itu juga minyak serai wangi ni sangat sesuai alam merangsang pertumbuhan sel-sel baru separti mereka yang luka atau melecur. jadik ianya dapat meyembuhkan boleh dikatakan 1001 macam penyakit jika dipelbagaikan kegunaannye...

Apakah Syarat-Syaratnya?
Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add
http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.-done
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.-done
Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.-done
Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus. -done

Hadiah Tambahan

Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.-done

Mai tengok hadiah2 yang anda akan dpt http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html. Ok kengkawan join cepat jangan tak join

2 comments:

Miela77 said...

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..

My LiTtLe MiKhAiL said...

kak..ritu ana beli 1 kan..pastu ni beli 2 jadik 3 lah ye....mlshnye takde tracking no la sbb nye self pickup hahaha

Post a Comment

Love is...
© My LiTtLe MiKhAiL - Template by Blogger BABYKIDSLOVE - Font by Fontspace - Blogger Styles