Saturday, November 7, 2009

KITE MENANG LAH MIKHAIL.....

Harini aku bangun pagi2 psg laptop ni nk cek keputusan contest yg dianjurkan mamapayish-onlineshop

dengan berdebar2 aku pon mengscrol2 lah pelan-pelan....fuh tgk sume baby2 yg join dlm tu sumnye cute cute belaka.......mcm yg mamapayish katakan dlm blognye...


"Salam kpd semua..maap kerana lambat umumkan nama pemenang..selepas tarikh tutup, awal2 dah ada pemilihan pemenang..cuma utk kali ini, Pemenang tempat pertama, abah payish beri mama ruang utk pilih..pada mulanya, mama sendiri tdk pasti bb siapa kah itu...ttp pertama kali mama tgk pic tu rasa tenang skali...Untuk pengetahuan semua, gambar2 bayi utk bulan Oct amat chantek skali. Manakan tdk, wajah bb ketika tido yg lemah lembut & suci..yg bersih dr dosa2 (aiseh, emo plak daku ni)"


yelah baby kan ibarat kain putih bersih dah suci....kita yg menjadi ibu bapalah yg wajib mencorakkan baby tersebut....hihihi

Yang bulat itu adalah my little mikhail ye......dan......keputusannye...
MaKa DgN iNI..MaMa uMumKaN PeMeNaNG TeMPAt PeRTaMA JaTUH KePaDA..(DRUMMM PLSSSSSSSSSSSS)******

1. Baby Mama Anna


huhuhu...cerita sedih atau gumbira org petama yg patut tau ialah my other half....mesti nak share cerita ngan dia....

dan pastu setelah dihubungi oleh pihak penganjur kat sini adalah conversation antara aku dengan mamapayish....

"Nuzul Linda (11/7/2009 1:09:54 PM): sebenarnya .......sejujurnya akak tak taw pic anak sapa, sbb first akak tgk, akak rasa mcm wahhhhhhhhhhhhhhhh dgn cd plain white mmm... cumel sgt"

MACIH YE


MAMAPAYISH-ONLINESHOP


1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Love is...
© My LiTtLe MiKhAiL - Template by Blogger BABYKIDSLOVE - Font by Fontspace - Blogger Styles